Striker Plus 7CV

-10%

Striker™ Plus 7CV

In combinatie met GT20-TM transducer

539,00€


7" GPS Fishfinder met toonaangevend sonar en Quickdraw Contours kaartsoftware

•Inclusief transducer voor ingebouwd Garmin CHIRP traditionele sonar plus CHIRP ClearVü scanning-sonar

•Met ingebouwde Quickdraw Contours kaartsoftware kunt u kaarten met 30 cm (1 ft) contouren maken en opslaan

•Ingebouwde Wi-Fi® voor toegang tot de ActiveCaptain™ app waarmee u smartphone meldingen kunt ontvangen1, toegang krijgt tot de Quickdraw Contours    community en waypoints en meldingen voor software-updates kunt overzetten

•Met ingebouwde GPS kunt u waypoints markeren, routes maken en de snelheid van de boot bekijken

•Helder 7" scherm dat goed afleesbaar is in de zon en een intuïtieve gebruikersinterface


De STRIKER™ Plus 7cv fishfinder met een helder 7" scherm en ingebouwde GPS beschikt over Quickdraw Contours software voor het tekenen van kaarten, waarmee tot 2 miljoen hectare aan content met 30cm (1ft) contouren kan worden opgeslagen. Garmin CHIRP traditionele sonar geeft kraakheldere beelden met opmerkelijke doelenscheiding. Garmin CHIRP ClearVü™ scanning-sonar geeft bijna fotografische beelden van wat er onder uw boot gebeurt. Gebruik ingebouwde Wi-Fi voor koppeling met de ActiveCaptain app voor smartphone meldingen1, toegang tot Quickdraw Contours communitygegevens en meer.
Garmin Quickdraw™ Contours


Niemand kent de wateren waar u vist beter dan uzelf en uw medevissers. Tijdens trolling langs de kustlijnen en in de diepte maakt Quickdraw Contours kaartsoftware HD-viskaarten van de plekken waar u bent geweest. Er is geen speciale kennis vereist. STRIKER™ Plus 7cv kan nu tot wel 2 miljoen hectare aan Quickdraw Contours kaarten met 30 cm (1ft) contouren opslaan.

 
ActiveCaptain app


STRIKER™ Plus 7cv beschikt over ingebouwde Wi-Fi voor koppeling met de gratis alles-in-een ActiveCaptain app. Na het koppelen kunt u direct op uw scherm smartphone meldingen1 ontvangen. U krijgt ook toegang tot de Quickdraw Contours community om uw nieuwe kaarten te delen of nieuwe gegevens van de community te downloaden. U kunt ook updates ontvangen voor uw fishfinder via een Wi-Fi-verbinding en de ActiveCaptain app.


 Helderheid van CHIRP ClearVü


STRIKER™ Plus 7cv ondersteunt Garmin ClearVü™ scanning-sonar voor bijna een fotografisch, breed beeld van wat er onder uw boot gebeurt. Het biedt ook ondersteuning voor Garmin SideVü™ scanning-sonar voor een helder beeld van wat er naast uw boot gebeurt, zodat u structuren, onderwaterobjecten en vissen helder kunt zien. Het Garmin CHIRP traditionele sonar biedt heldere en opmerkelijke doelenscheiding.


 

GPS-viszoeker252


De ingebouwde, ultragevoelige GPS vindt en behoudt uw positie waar u ook op het water bent. Met de GPS kunt u waypoints markeren voor verschillende locaties. Dus als de vissen op één plek bijten, kunt u die plek markeren en er de volgende keer naar teruggaan. Markeer havens, boothellingen en andere locaties op het meer en maak routes om er de volgende keer naar terug te gaan.


Dankzij GPS kunt u ook met STRIKER™ Plus 7cv uw snelheid op het scherm zien, zodat u altijd weet of u met de juiste trolling snelheid vaart voor het kunstaas of de maximale vaarsnelheid niet overschrijdt.


Voor u gemaakt


De STRIKER™ Plus 7cv fishfinder maakt vissen eenvoudig, en is geschikt voor elke omgeving. Het heldere scherm dat goed afleesbaar is in zonlicht geeft u een helder beeld van wat zich onder uw boot bevindt, zelfs op de zonnigste dagen. En het grotere scherm geeft u een beter beeld van wat er onder de boot gebeurt. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u eenvoudig navigeren naar welke functie u nodig hebt, dus u bent altijd voorbereid op alles op het water.


1 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon