Striker Plus 4CV

-10%

Striker™ Plus 4CV

In combinatie met GT20-TM transducer

242,00€
4.3" GPS viszoeker met toonaangevend echolood en Quickdraw Contours kaartsoftware

Inclusief transducer voor ingebouwd Garmin CHIRP traditioneel echolood plus CHIRP ClearVü scanning-echolood

Met ingebouwde Garmin Quickdraw™ Contours kaartsoftware kunt u kaarten met 1-voet contouren maken en opslaan voor tot wel 2 miljoen acres

Met ingebouwde GPS kunt u via-punten markeren, routes maken en de snelheid van de boot bekijken

Helder 4.3" scherm dat goed afleesbaar is in de zon en een intuïtieve gebruikersinterface

Robuust ontwerp voor elke visomgeving

De STRIKER™ Plus 4cv viszoeker met een helder 4.3" scherm en ingebouwde GPS beschikt over Garmin CHIRP traditioneel echolood, Garmin CHIRP ClearVü™ scanning-echolood en Quickdraw Contours software voor het tekenen van kaarten, waarmee tot 2 miljoen acres aan content met 1-voet contouren kan worden opgeslagen. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u uw via-punten markeren en er naar navigeren en het geeft de snelheid van uw boot weer.
Garmin Quickdraw Contours


Niemand kent de wateren waar u vist beter dan uzelf en uw medevissers. Tijdens trolling langs de kustlijnen en in de diepte maakt Quickdraw Contours kaartsoftware HD-viskaarten van de plekken waar u bent geweest. Er is geen speciale kennis vereist. STRIKER™ Plus 4cv kan nu tot wel 2 miljoen acres aan Quickdraw Contours kaarten met 1-voet contouren opslaan.

 
Helderheid van CHIRP ClearVü


De STRIKER™ Plus 4cv viszoeker bevat Garmin CHIRP technologie in combinatie met Garmin ClearVü™ scanning-echolood voor een bijna fotografische breed beeld van wat er onder uw boot gebeurt. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Deze transducer gekoppeld met Garmin CHIRP traditioneel echolood voor opmerkelijke doelenscheiding helpt u om meer vis te vangen.


GPS-viszoeker


De ingebouwde, ultragevoelige GPS vindt en behoudt uw positie waar u ook op het water bent. Met de GPS kunt u via-punten markeren voor verschillende locaties. Dus als de vissen op één plek bijten, kunt u die plek markeren en er de volgende keer naar teruggaan. Markeer havens, boothellingen en andere locaties op het meer en maak routes om er de volgende keer naar terug te gaan. Dankzij GPS kunt u ook met STRIKER™ Plus 4cv uw snelheid op het scherm zien, zodat u altijd weet of u met de juiste snelheid voor het gebruikte aas sleept of in gecontroleerde gebieden.


Voor u gemaakt


De STRIKER™ Plus 4cv viszoeker maakt vissen eenvoudig, en is geschikt voor elke omgeving. Het heldere scherm dat goed afleesbaar is in zonlicht geeft u een helder beeld van wat zich onder uw boot bevindt, zelfs op de zonnigste dagen. En het grotere scherm geeft u een beter beeld van wat er onder de boot gebeurt. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u eenvoudig navigeren naar welke functie u nodig hebt, dus u bent altijd voorbereid op alles op het water.