PS22 TR

-10%

Panoptix™ PS22TR Down and Forward


1439,00€


Transducer voor trollingmotor met 2 Panoptix LiveVü modi


  LiveVü Forward echolood toont de structuren en vissen voor en rond uw boot

  LiveVü Down echolood toont beelden onder uw boot voor verticaal vissen en 'jigging'

  Smalle bundelhoek (20 graden) voor heldere, verbeterde resolutie en duidelijke beelden

  Kan worden bevestigd op de as of het schroefashuis van de trollingmotor

  Bevestiging met een schroef maakt het makkelijk om van modi te wisselenGarmin brengt als eerste twee Panoptix echoloodmodi samen in een transducer voor uw boot. Met dit alziende Panoptix echolood ziet u onder water meer dan ooit tevoren. U kunt alles tot op 90 meter afstand rond uw boot in real-time zien.


Panoptix echolood: Meer dan een gewoon echolood


Panoptix biedt een geheel nieuwe kijk op vissen. Andere echolood-oplossingen tonen alleen de beelden van vissen die uw transducer doorgeeft. Om die beelden te kunnen vastleggen, moet uw boot bewegen. Alles wat u op het scherm ziet is technisch historisch; het zijn beelden uit het verleden. Met de Panoptix LiveVü Forward en LiveVü Down echolood-oplossingen maakt het niet uit of uw boot in beweging is of stilligt. Waar uw trollingmotor ook op is gericht, u ziet live beelden van wat er onder water gebeurt.
Met Panoptix ziet de vissen nog beter


U kunt zien hoe uw aas in het water zakt, tot op welke diepte, en hoe het beweegt bij het ophalen. U ziet zelfs de bewegingen van het aas ten opzichte van structuren in het water. U ziet de vissen zwemmen en reageren op uw aas. Als ze toeschieten, kunt u zien en voelen dat u beet hebt! U kunt op uw scherm de vis zien spartelen aan de haak. Met Panoptix LiveVü Forward en LiveVü Down ziet u alles tot onder uw boot tot op een afstand van 90 meter.