GPSMAP 8410(XSV)

GPSMAP® 8410

GPSMAP® 8410XSV

2999€

adviesprijs

2799€

adviesprijs

Kaartplotter met 10 inch touchscreen met Full HD in-plane switching (IPS)-scherm


Uitgerust met een 10" full HD IPS-aanraakscherm

Volledige netwerkmogelijkheden via NMEA 2000® connectiviteit en Garmin Marine Network

Bevat ANT® technologie en Wi-Fi® connectiviteit

Garmin SailAssist™ functie levert belangrijke zeilgegevens en toont pre-race informatie voor wedstrijdzeilers

SmartMode™ station biedt snelle toegang tot alle informatie die u nodig hebt


Professionele motorbootschippers, zeilers en wedstrijdzeilers willen professioneel materiaal. De gebruiksvriendelijke, eenvoudig te installeren GPSMAP® 8410 kaartplotter levert MFD-prestaties in een systeem op combo-formaat. Het systeem beschikt over een 10" full HD IPS-aanraakscherm voor bredere kijkhoeken, superieure helderheid en goede afleesbaarheid in zonlicht, zelfs met een gepolariseerde zonnebril. Meerdere beeldschermen kunnen verzonken naast elkaar worden gemonteerd voor een strakke 'glass helm' uitstraling; ook vlakke montage is mogelijk. Het systeem biedt ook standaard USB touch-output voor gebruik als aanraakscherm bij Windows® en Mac® besturingssystemen.


Volledige sonarondersteuning (enkel bij XSV uitvoering)


De GPSMAP® 8410xsv kaartplotter/sonar-combo biedt ingebouwde ondersteuning voor onze toonaangevende sonar, waaronder tweekanaals 1 kW traditionele CHIRP, CHIRP ClearVü en CHIRP SideVü scanningsonars plus ingebouwde ondersteuning voor Ultra High-Definition scanningsonar (geen black box vereist). Het systeem ondersteunt ook de volledige Panoptix™ sonarserie waarmee u alles ziet (transducers zijn afzonderlijk verkrijgbaar).Stel uw eigen nautische systeem samen


NMEA 2000 connectiviteit en het Garmin Marine Network zorgen ervoor dat u een compleet systeem met nautische elektronica kunt samenstellen - van radar en stuurautomaten tot camera's, instrumenten en forward-looking sonar - onder controle van uw kaartplotter en gedeeld op meerdere schermen. Daarnaast brengt ons exclusieve OneHelm™ systeem de bediening van tal van nautische producten van derden aan boord, zoals digitale schakelsystemen, verlichting, stabilisatie en meer, onder in uw kaartplotterscherm.
Volledige connectiviteit


De GPSMAP® 8410 kaartplotter beschikt over een zeer krachtige processor die snelle kaartweergave, superieure netwerkfuncties, videodistributie en meer mogelijk maakt. Via ingebouwde Wi-Fi technologie kunt u de gratis ActiveCaptain® app koppelen voor toegang tot OneChart™, smartphone meldingen1, Garmin Quickdraw™ community-gegevens en meer. U kunt ook video streamen vanaf onze GC™ 100 draadloze camera en VIRB® actiecamera's. Bovendien maakt u via ingebouwde draadloze ANT technologie rechtstreeks verbinding met ons quatix® nautische horloge, de gWind™ Wireless 2 transducer en draadloze afstandsbedieningen.


SmartMode bedieningselementen


Sonar, radar, camera's, media en digitale schakelsystemen in uw netwerk kunnen onafhankelijk worden bediend of kunnen worden geïntegreerd in een SmartMode station. Bij SmartMode is alles erop gericht om u snel en met één aanraking toegang te geven tot de informatie die u nodig hebt in situaties waar u snel moet handelen, zoals bij aanmeren.


Het beste van Garmin met het beste van Navionics®


Voor de meest gedetailleerde, duidelijke en overzichtelijke kaarten en kaartproducten, beschikt GPSMAP® 8410 over een uitbreidbaar geheugen voor het opslaan van apart verkrijgbare kaartproducten zoals BlueChart® g3 en BlueChart® g3 Vision met Navionics gegevens. Deze kaartproducten bevatten ook onze Auto Guidance technologie, die een voorgestelde route naar een bestemming2 weergeeft, gebaseerd op de specificaties van uw boot.

Alles voor een comfortabele bediening


U hoeft geen uren aan het roer te staan. De gebruiksvriendelijke GRID™ 20 afstandsbediening biedt intuïtieve externe toegang tot en bediening van uw gehele Garmin nautische systeem. Deze afstandsbediening beschikt over een 360-graden joystick met een draaiknop en een selectiedrukknop voor eenvoudige navigatie door kaartplottermenu's en -instellingen en fijnregeling, zelfs in de slechtste omstandigheden.

Speciale zeilfuncties


Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen, biedt de Garmin SailAssist functie essentiële zeilgegevens en pre-race informatie waarmee u een belangrijk voordeel op de concurrentie hebt. Tot de overige zeilfuncties behoren leylijnen, uitgebreide windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek, en een schuifregelaar voor getijden, stromingen en tijd. Meterschermen bieden in een oogopslag belangrijke gegevens, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden.

De ultieme app voor connected varen


Download de ActiveCaptain app naar uw smartphone of tablet om uw watersportactiviteiten overal te beheren - van het plannen van boottripjes en vistochten tot het bijwerken van software en het aanschaffen van kaarten.
1Indien gekoppeld met een compatibele smartphone

2Auto Guidance is uitsluitend bestemd voor planningsdoeleinden en is geen vervanging van veilige navigatie.