GPSMAP 820XS

-10%

GPSMAP® 820XS

1473€

Kaartplotter/echolood-combo met knoppen en een 8-inch scherm voor motorboten, zeilboten en visboten


Kaartplotter/echolood-combo met knoppen en een 8-inch SVGA-kleurenscherm

Compatibel met BlueChart® g2 Vision en BlueChart® g2 kaarten

Ingebouwd Garmin HD-ID™ 1 kW echolood, CHIRP en ClearVü™ scanningsonar met CHIRP technologie

Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS-ontvanger

Ondersteunt alle nautische radars van GarminDe GPSMAP 820xs kaartplotter/echolood-combo met knoppen en een 8-inch SVGA-kleurenscherm wordt geleverd met een wereldwijde basiskaart. HD-ID 1 kW echolood, CHIRP en ClearVü met CHIRP echoloodtechnologie zijn ingebouwd, waardoor u de flexibiliteit hebt om te kiezen uit verschillende optionele transducers.


Bijzondere echoloodfuncties


De ingebouwde echoloodfuncties van de GPSMAP 820xs bieden u de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen uit verschillende optionele transducers, inclusief traditionele, CHIRP en all-in-one HD-ID/ClearVü scanningsonar met CHIRP technologie. Voeg een GCV™ 10 black-box echolood toe voor zowel ClearVü als SideVü™ scanningsonar met CHIRP technologie (afzonderlijk verkrijgbaar).


Wanneer u de GPSMAP 820xs gebruikt in combinatie met een compatibele CHIRP transducer (afzonderlijk verkrijgbaar), geeft het toestel kristalheldere sonarbeelden met details van de beste visstekken, scheepswrakken of duiklocaties. Met Garmin CHIRP technologie krijgt u een zeer hoog onderscheidend vermogen en uitstekende resolutie op buitengewone diepten en kunt u instellen op specifieke frequenties om bepaalde soorten vis op te sporen. Bodemgegevens zijn beter zichtbaar, zelfs bij hoge snelheid, en signaalruis kan worden onderdrukt op grotere diepten voor een snellere interpretatie van de gegevens ten behoeve van veilige navigatie en betere visresultaten.


Supersnelle 10 Hz GPS/GLONASS


Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS geeft 10 keer per seconde updates van de positie en koers. De locatie wordt vloeiend en zeer nauwkeurig op het scherm weergegeven tijden het navigeren en markeren van maximaal 5000 via-punten op uw route.


NMEA 2000® ondersteuning


Met deze combo kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. Dit toestel biedt NMEA 2000 ondersteuning zodat u kunt waardevolle informatie op uw scherm kunt weergeven voor een Garmin stuurautomaat, motorgegevens, SiriusXM® weerradar en nog veel meer.


Netwerken


De GPSMAP 820xs biedt specifieke netwerkmogelijkheden waarmee u functies kunt delen met andere compatibele GPSMAP toestellen, zoals radar, GCV 10 ClearVü en SideVü scanningsonar, extra kaarten en gebruikersgegevens, zoals via-punten, routes en sporen.


Speciale zeilfuncties


Tot de ondersteunde zeilfuncties behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers en koers-over-de grond lijnen, en gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek.Maak uw eigen HD-kaarten


Quickdraw Contours is een gratis, gebruiksvriendelijke softwarefunctie die vooraf op uw Garmin toestel is geïnstalleerd. Hiermee kunt u direct uw eigen gepersonaliseerde HD-viskaarten maken met op 1 voet nauwkeurige contouren. Pas de kaarten aan uw eigen behoeften aan. Het zijn uw kaarten. Uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de  Quickdraw community op Garmin Connect™. Er is geen speciale cartografische kennis vereist. U kunt met Quickdraw Contours kaarten maken terwijl u vist. U hoeft niet te wachten of uw bestanden op te sturen zoals bij andere kaartsoftware is vereist — uw resultaten worden direct weergegeven. Te gebruiken met elke Garmin Panoptix™, HD-ID™, Garmin ClearVü transducer™ met CHIRP of NMEA 2000® compatibele dieptetransducer. Is uw boot voorzien van meerdere echoloodsystemen? Quickdraw Contours selecteert automatisch het meest geschikte echoloodsysteem om u de beste resultaten te geven!Maak uw eigen HD-kaarten

Quickdraw Contours is een gratis, gebruiksvriendelijke softwarefunctie die vooraf op uw Garmin toestel is geïnstalleerd. Hiermee kunt u direct uw eigen gepersonaliseerde HD-viskaarten maken met op 1 voet nauwkeurige contouren. Pas de kaarten aan uw eigen behoeften aan. Het zijn uw kaarten. Uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de  Quickdraw community op Garmin Connect™. Er is geen speciale cartografische kennis vereist. U kunt met Quickdraw Contours kaarten maken terwijl u vist. U hoeft niet te wachten of uw bestanden op te sturen zoals bij andere kaartsoftware is vereist — uw resultaten worden direct weergegeven. Te gebruiken met elke Garmin Panoptix™, HD-ID™, Garmin ClearVü transducer™ met CHIRP of NMEA 2000® compatibele dieptetransducer. Is uw boot voorzien van meerdere echoloodsystemen? Quickdraw Contours selecteert automatisch het meest geschikte echoloodsysteem om u de beste resultaten te geven!