GPSMAP 7408

GPSMAP® 7408

GPSMAP® 7408XSV

1599€

adviesprijs

1399€

adviesprijs

8-inch kaartplotter met volledige netwerkfunctionaliteit


Breed 8-inch multi-touchscherm (1024 x 600 WVGA) met wereldwijde basiskaart

Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS

Netwerkfunctionaliteit beschikbaar voor Garmin Marine Network en NMEA 2000®, plus ondersteuning voor NMEA 0183

Biedt ondersteuning voor GSD™ premium echolood en GCV™ scanningecholoodmodules

Geavanceerde functies voor zeilen en zeilraces

Ingebouwd 2-kanaals CHIRP echolood plus CHIRP ClearVü en CHIRP SideVü scanningecholood met de helderste beelden op het water

(transducer afzonderlijk verkrijgbaar en enkel bij GPSMAP 7408XSV)

De GPSMAP 7408 kaartplotter met breed 8-inch multi-touchscherm is ontworpen voor motorbootschippers, zeilers en zeilracers die hoge prestaties, bedieningsgemak en functionele integratie eisen, en heeft een interne 10 Hz GPS die de positie en de koers 10 keer per seconde bijwerkt. Inclusief volledige netwerkfunctionaliteit, waaronder het Garmin Network en NMEA 2000, en alle voordelen van ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit.


Extra's toevoegen met BlueChart g2 Vision


Met de optionele BlueChart g2 Vision kunt u een hele nieuwe dimensie van uitzonderlijke functies toevoegen aan uw kaartplotter.

•MarinerEye en FishEye bieden een 3D-weergave, zowel boven als onder de waterlijn.

•Satellietbeelden en luchtfoto's in hoge resolutie helpen u om in onbekende wateren uw positie te bepalen.

•Auto Guidance doorzoekt alle relevante kaarten en stelt een route samen die uw boot werkelijk kan volgen — een route die ondiep water, boeien en andere obstakels op uw route vermijdt


Speciale zeilfuncties


Tot de ondersteunde zeilfuncties behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek, en een schuifregelaar voor getijden, stromingen en tijd. Meterschermen zijn ontworpen om in een oogopslag belangrijke gegevens te kunnen lezen, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale en verticale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden.


Ondersteuning voor Garmin Marine Network en NMEA 2000


Dankzij volledige netwerkfunctionaliteit kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. GPSMAP 7408 biedt ondersteuning voor radar, stuurautomaat, instrumenten, meerdere schermen, FUSION-Link, sensors, externe echoloodmodules, digitaal schakelen, thermische camera's,  GRID  met draaibare knop, joystick en toetsenblok, en meer. Met de GPSMAP 7408 kunt u functies delen met andere compatibele GPSMAP toestellen, zoals radar, GSD 24, GSD 26 echoloodmodules, extra kaarten, en gebruikersgegevens, zoals via-punten, routes en sporen. Gebruikersgegevens die zijn ingevoerd in een kaartplotter kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met andere kaartplotters in een netwerk.


Koers en positie 10 keer per seconde vernieuwd


Snelle, responsieve 10 Hz GPS/GLONASS vernieuwd uw positie en koers 10 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige via-punten plaatsen, en deze weer terugvinden.


Compatibel met gWind™ transducers


Garmin gWind, gWind Wireless en gWind Race transducers beschikken over twin-fin technologie met driebladige propellers. Het toestel wordt aangesloten op NMEA 2000 en compatibele Garmin kaartplotters via de GND™ 10 black-box bridge.


FUSION-Link Entertainment System


Profiteer van de mogelijkheid om alle compatibele FUSION-Link audiosystemen via het scherm van uw compatibele kaartplotter te bedienen.


Maak uw eigen HD-kaarten


Quickdraw Contours is een gratis, gebruiksvriendelijke softwarefunctie die vooraf op uw Garmin toestel is geïnstalleerd. Hiermee kunt u direct uw eigen gepersonaliseerde HD-viskaarten maken met op 1 voet nauwkeurige contouren. Pas de kaarten aan uw eigen behoeften aan. Het zijn uw kaarten. Uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de  Quickdraw community op Garmin Connect™. Er is geen speciale cartografische kennis vereist. U kunt met Quickdraw Contours kaarten maken terwijl u vist. U hoeft niet te wachten of uw bestanden op te sturen zoals bij andere kaartsoftware is vereist — uw resultaten worden direct weergegeven. Te gebruiken met elke Garmin Panoptix™, HD-ID™, Garmin ClearVü transducer™ met CHIRP of NMEA 2000® compatibele dieptetransducer. Is uw boot voorzien van meerdere echoloodsystemen? Quickdraw Contours selecteert automatisch het meest geschikte echoloodsysteem om u de beste resultaten te geven!Leg alle actie op het water vast


Deze kaartplotter ondersteunt draadloze verbindingen met Garmin VIRB® actiecamera's zodat u alle actie op het water kunt vastleggen. En nog belangrijker: met een eenvoudige software-update kunt u opnamen bedienen, foto's maken en video streamen van een VIRB actiecamera naar uw GPSMAP® 7400 serie kaartplotter of 8000/8400 serie Glass Helm kaartplotter. U kunt zelfs video streamen van maximaal 4 VIRB actiecamera's en de video op een compatibele maritieme kaartplotter bekijken. U kunt ook eerder vastgelegde foto's en video's op de kaartplotter bekijken en miniatuurvoorbeelden weergeven voor eenvoudige selectie. Afspelen, pauzeren, zoeken en opnieuw afspelen via uw kaartplotter. Er is zelfs een modus voor het automatisch afspelen van diavoorstellingen en de mogelijkheid om ongewenste VIRB foto's en video's te verwijderen. U kunt elke VIRB een naam geven, zodat u deze gemakkelijk kunt herkennen. U kunt ook uw VIRB camera's bedienen om de VIRB video-instellingen te wijzigen, zoals beeldverhouding, videoresolutie, frames per seconde, beeldveld en meer — rechtstreeks via de kaartplotter. Verzend NMEA 2000 bootgegevens van de kaartplotter naar VIRB en maak met VIRB Edit of de VIRB mobiele app een overlay van G-Metrix™ gegevens op de video. Voor sommige gegevens hebt u extra accessoires nodig.


De ultieme app voor connected varen


Met de gratis alles-in-één ActiveCaptain™ app kunt u uw watersportervaring bijna overal beheren. Met deze app legt u een eenvoudige, krachtige verbinding tussen uw compatibele mobiele toestel en uw Garmin kaartplotter, kaarten en watersportgemeenschap. Waar u ook bent, u hebt overal onbeperkt toegang tot uw kaarten, de mogelijkheid om nieuwe kaarten aan te schaffen, en toegang tot de Garmin Quickdraw™ Contours community. Blijf connected met smartphone meldingen op het scherm van uw kaartplotter. U kunt ook een boottocht plannen of een vislocatie verkennen en ActiveCaptain synchroniseert deze vervolgens automatisch met uw kaartplotter. U kunt zelfs meldingen voor software-updates ontvangen en besluiten wanneer u die op uw toestel wilt downloaden.


iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance.

Meerdere dieptebereikarceringen


Mogelijkheid om maximaal 10 verschillende dieptebereiken in te stellen, elk in een andere kleur. Maakt de weergave van dieptebereiken overzichtelijker.


Stuurautomaat instellen via kaartplotter


U kunt de hele procedure voor het instellen van de stuurautomaat snel en eenvoudig uitvoeren op het scherm van uw kaartplotter.