Garmin Visteam

Sinds 2015 is er een "pro staff " visteam , gesponsord door Garmin en startboot .

  Volg hier hun wedstrijdverslagen .

Yente

Koen

Hans

Predator Tour 2018 : Garmin team valt weer in de prijzen!

LUREMASTERS 2017 : een knappe 6de plaats voor team Garmin !!!

Berkley Biggest Zander Competition


Ook de Berkley Biggest Zander competition gaat zijn derde wedstrijd in. De top drie van het Haringvliet stond nog steeds maar hier kon weleens een drastische verandering in plaats hebben gevonden.  In de strijd om het dagklassement van de Biggest Zander Competition was het een waar internationaal podium.


Brons ging mee naar Duitsland met het Sniper fishingteam Bianca Rempe & Micheal Bockman met een snoekbaars van 838mm.


Zilver was er voor het Nederlandse team die met een mooie 91.5cm vis , een waar kasteel vingen Tonnie Roskam & Christiaan Bertels.


Goud  was er de Belgische Pelagic experts Koen Vervloesem & Yente Herbots die met een vis van bijna een meter net te kort kwamen voor een nieuw NKS record.

              Desalniettemin met 97.6cm een ware pracht vis en een nieuw PR voor Yente.


Met dit slag vissen doe je mee voor de overwinning...

Pelagic de manier voor grote snoekbaars, voor deze heren zeker...


De grote vissen tijdens de Berkley Biggest Zander Competition zorgen er wel voor dat het algemeen klassement aardig op zijn kop is komen te staan. De top drie is zelfs totaal veranderd. Koen & Yente hebben in deze competitie het stokje overgenomen van twee andere Belgen en kunnen nu tijdelijk genieten van de 1e plaats in de Berkley Biggest Zander Competition. Wie weet slepen ze de overwinning we uit het vuur.


Van de grootste snoekbaarzen is het een kleine stap naar het dagklassement. In deze editie van de Lund Challenge zijn er namelijk niet alleen PR's gesneuveld maar ook NKS records.


Dagklassement


In de historie van de NKS Lund Challenge was 60cm gemiddeld over 7 vissen meestal goed voor een top vijf klassering. Tijdens de heropening van het seizoen was dit niet eens voldoende voor de top 14. Het brons in deze strijd in de Lund Challenge 2016 ging mee naar huis met Jaap Uithol & Koos van Velzen die na een berg met lossers mooie snoekbaarzen in het net lieten hangen en uit kwamen op een totaal van 4543mm. Het was Belgie boven aan de top van het podium want Kris Eysermans zijn neefje die perfect Johan Vos verving wisten het zilver te bemachtigen met een totaal van 4722mm. Goud met een platinum randje was er voor het duo Yente Herbots & Koen Vervloessem die niet alleen het goud wonnen maar ook een NKS mm record neer zetten waar mensen nog jaren over praten namelijk 4988mm verdeeld over 7 snoekbaarzen. Een fantastisch gemiddelde van 70+ gemiddeld een unieke prestatie.


NKS Lund Challenge 2016 Hollands Diep , wedstrijd nr 3 op 28/5/2016 ,

kort verslag :

Lees het volledige wedstrijdverslag op :  http://www.nksnoekbaarsvissen.nl

Grootste snoekbaars 2016


1 Koen Vervloesem & Yente Herbots 976

2 Christiaan Bertels & Tonny Roskam 915

3 Herman Schuurman & Martijn Reitsma 845

Grootste baars 2016


1 Douwe Luurs & Karel Weber 490

2 Michael Böckmann & Bianca Rempe 477

3 Hendry Vis & Gerald Vierhout 475

Grootste snoek 2016


1 Peter Gijzen & Rinie Hofkens 1003

2 Sebastian Kirion & Daniel Kirion 1000

3 Mannus Vierhout & Herman Vierhout 964

2015

Een mooie 4 de plaats in eindklassement Predatortour !

Proficiat mannen !!