Echomap Plus 62CV

ECHOMAP Plus 62cv

Met GT20-TM transducer

Kom bij ons langs voor extra kortingen

699,00€

Adviesprijs


De combo met connectiviteit


Heldere 6 inch combo die goed afleesbaar is in de zon

Met GT-20 transducer voor traditioneel Garmin CHIRP echolood plus CHIRP ClearVü™ scanning-sonar met steunen voor spiegelmontage en trollingmotor

Vooraf geladen basiswereldkaart; compatibel met BlueChart® g2 HD en BlueChart® g2 Vision® HD

Met ingebouwde Quickdraw Contours kaartsoftware maakt u tijdens het vissen direct gepersonaliseerde viskaarten op het scherm met 1-voet contouren

Gebruik de ingebouwde Wi-Fi® voor koppeling met de gratis ActiveCaptain™ app en krijg toegang tot OneChart™, smartphone meldingen¹, Garmin Quickdraw™ community-gegevens en nog veel meer

Deel via-punten en routes met andere ECHOMAP™ of STRIKER™ eenheden


Heldere 6" combo die goed afleesbaar is in de zon beschikt over één transducer voor traditioneel Garmin CHIRP echolood en CHIRP ClearVü scanning-sonar. Bevat een vooraf geladen basiswereldkaart enBlueChart g2 HD en BlueChart g2 Vision HD compatibiliteit. Met Quickdraw Contours kaartsoftware, waarmee u tijdens het vissen direct gepersonaliseerde viskaarten op het scherm met 1-voet contouren maakt. Het beschikt bovendien over ingebouwde Wi-Fi voor koppeling met de gratis ActiveCaptain app voor toegang tot OneChart, waarmee u nieuwe kaarten kunt kopen en downloaden. ActiveCaptain geeft u ook toegang tot smartphone meldingen1, de ActiveCaptain community voor informatie over jachthavens en overige nuttige punten, Quickdraw community-gegevens en nog veel meer. Dankzij de quick-release beugelsteun kunt u het toestel gemakkelijk verwijderen en meenemen. Steunen voor spiegelmontage en trollingmotor meegeleverd.


Garmin CHIRP maakt het verschil


De ingebouwde sonar-mogelijkheden van ECHOMAP Plus 62cv beschikt over onze traditionele CHIRP sonar, een van de meest geavanceerde sonartechnologieën op de markt voor vissers en schippers. Met traditionele CHIRP sonar zijn doelen haarscherp te onderscheiden doordat doelen met meer energie worden gescand dan bij traditionele sonar-systemen het geval is. Het toestel biedt ook sonar-ondersteuning voor Minn Kota® en MotorGuide® trollingmotoren met geïntegreerde transducers.

Duidelijke scanning-sonar beelden


Garmin CHIRP ClearVü scanning-sonar zorgt voor een bijna fotografisch beeld van wat er zich onder uw boot bevindt. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. De traditionele Garmin CHIRP sonar en het CHIRP ClearVü scanning-sonar zijn gecombineerd in één transducer.

Met Quickdraw Contours kunt u uw eigen kaarten maken


Maak tijdens het vissen direct gepersonaliseerde viskaarten op het scherm met 1-voet contouren, zodat u beschikt over kaarten die precies aansluiten op uw behoeften. Deze kaarten zijn uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de Quickdraw community op Garmin Connect™.


Blijf verbonden dankzij de ActiveCaptain app


Met onze gratis alles-in-één ActiveCaptain app kunt u uw watersportervaring bijna overal beheren. Met deze app brengt u een eenvoudige, krachtige verbinding tot stand tussen uw compatibele mobiele toestel en uw kaartplotter, kaarten en de community. Gebruik de ingebouwde Wi-Fi voor koppeling met de gratis ActiveCaptain app en krijg toegang tot OneChart, waarmee u nieuwe kaarten kunt bijwerken, kopen en downloaden. ActiveCaptain geeft u ook toegang tot smartphone meldingen¹, de ActiveCaptain community voor informatie over jachthavens en overige nuttige punten, Quickdraw community-gegevens en nog veel meer.

SailAssist functies


Tot de SailAssist functies behoren laylines, verbeterde windroos, voorliggende koers en koers-over-de-grondlijnen. Zie in een oogopslag de ware en schijnbare windhoek en -snelheid en de koersafwijking. Op een begeleidingspagina kunt u uw virtuele startlijn, gegevensvelden met laylines, burn-tijd voor de start en een racetimer zien, waarmee u optimaal kunt profiteren van de wind en uw concurrenten kunt verslaan.
Upgrade uw toestel met de beste kaarten voor op het water


Upgrade naar BlueChart g2 HD of BlueChart g2 Vision HD, waarmee u Auto Guidance2 en andere geweldige functies toevoegt. De enkele microSD™ kaartsleuf biedt plaats voor extra geheugen voor aanvullende kaarten. U kunt ook OneChart gebruiken om kaarten te kopen via de ActiveCaptain app en uw kaarten automatisch synchroniseren met uw compatibele kaartplotter zonder dat u een SD kaart nodig hebt.NMEA 2000® netwerkondersteuning


Biedt NMEA 2000 ondersteuning voor motorgegevens, sensors, FUSION-Link™ audiosysteem, stuurautomaten en meer.


Neem uw ECHOMAP Plus overal mee naartoe


Wanneer u niet op het water bent, kunt u uw ECHOMAP Plus combo gemakkelijk en op een veilige manier met u meenemen. U hebt geen gedoe met het vastmaken en loshalen van draden uit het toestel omdat de kabels direct op de beugel worden aangesloten. Hierdoor kunt u uw ECHOMAP Plus snel aansluiten op en loskoppelen van de voeding en de steun.


1Indien gekoppeld met een compatibele telefoon.

2Auto Guidance is uitsluitend bestemd voor planningsdoeleinden en is geen vervanging van veilige navigatie.


Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance.