Chirp 92SV

-10%

echoMAP™ CHIRP 92SV

In combinatie met GT52-TM transducer

1169,00€

 

 

Vissen met de kracht van CHIRP

  • 9-inch kleurenscherm met knoppenbediening
  • Inclusief transducer met CHIRP echolood met hoge bandbreedte en CHIRP ClearVü/SideVü (455/800 kHz, 500 W)
  • Ondersteuning voor Panoptix™ echoloodbeelden om alles onder water te zien (transducer niet meegeleverd)
  • Met vooraf geladen wereldwijde basiskaart met basisgegevens
  • Vooraf geïnstalleerde Quickdraw Contours software om HD-kaarten op maat te maken

 

 

Vissen met een krachtig CHIRP echolood biedt u een unieke ervaring. De gemakkelijk te installeren, gebruiksvriendelijke 9-inch echoMAP CHIRP 92sv kaartplotter wordt geleverd met transducer voor CHIRP echolood met hoge bandbreedte en Garmin CHIRP SideVü™ en Garmin CHIRP ClearVü™ voor heldere scanningecholoodbeelden. Het systeem ondersteunt Panoptix echoloodbeelden en is voorzien van de Quickdraw Contours software, waarmee u tijdens het vissen direct uw eigen HD-kaarten kunt maken met op 30 cm (1 ft.)nauwkeurige contouren. 5 Hz interne GPS die positie en koers 5 keer per seconde bijwerkt. Het systeem biedt NMEA 2000® ondersteuning voor motorgegevens, sensors, het FUSION-LINK™ audiosysteem, stuurautomaten en meer. De kabels worden direct aangesloten op de steun, waardoor u uw toestel snel kunt aansluiten op en loskoppelen van de voeding en de steun. Steunen voor spiegelmontage en trollingmotor meegeleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garmin CHIRP maakt het verschil

 

De echoMAP 92sv heeft ingebouwde echoloodfuncties, zoals CHIRP echolood, de meest geavanceerde echoloodtechnologie die verkrijgbaar is voor vissers en schippers. Met CHIRP echolood zijn doelen haarscherp te onderscheiden doordat doelen met meer energie worden gescand dan bij traditionele echoloodsystemen het geval is. Het systeem is ook voorzien van een echoloodregistratiefunctie waarbij de timing van het geretourneerde echoloodsignaal wordt gecoördineerd met de positie van uw boot. De digitale informatie wordt opgeslagen en kan op een computer worden afgespeeld met de HomePort™ planningsoftware. Gebruik de gegevensuitwisselingskabel om via-punten en routes te delen tussen meerdere toestellen.

 

Scherpe scanningecholoodbeelden

 

De Garmin CHIRP ClearVü en CHIRP SideVü scanningecholoodsystemen bieden u in breedbeeld bijna fotografische beelden van alles onder en aan weerskanten van uw boot. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Ook trollingmotoren met geïntegreerde transducers van Minn Kota® en MotorGuide® worden ondersteund.

 

Quickdraw Contours voor het maken van uw eigen HD-kaarten

 

Maak op het scherm direct aangepaste HD-viskaarten met contouren van 0,3 m (1 ft.). Pas de kaarten aan uw eigen behoeften aan. Deze kaarten zijn uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de Quickdraw community op Garmin Connect™.

 

Koers en positie 5 keer per seconde vernieuwd

 

Snelle, gevoelige 5 Hz GPS vernieuwt uw positie en koers 5 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige via-punten plaatsen, en uw geheime visstekken moeiteloos terugvinden.

 

Neem Panoptix LiveVü Forward echolood erbij

 

Met LiveVü Forward kan uw boot varen of stilliggen. Waar uw trollingmotor ook op is gericht, u ziet live beelden van wat er onder water gebeurt. U kunt zien hoe uw aas in het water zakt, tot op welke diepte, en hoe het beweegt bij het ophalen. U ziet zelfs hoe het aas beweegt ten opzichte van de structuren in het water. U ziet de vis zwemmen en reageren op uw aas; als ze toeschieten, kunt u zien en voelen dat u beet hebt. U kunt op uw scherm de vis zien spartelen aan de haak. Met Panoptix LiveVü Forward ziet u alles live tot op 30 meter afstand.

 

Neem uw echoMAP CHIRP met u mee

 

Wanneer u niet op het water bent, kunt u uw echoMAP CHIRP gemakkelijk en op een veilige manier met u meenemen. U hebt geen gedoe met het vastmaken en loshalen van draden uit het toestel omdat de kabels direct op de beugel worden aangesloten. Hierdoor kunt u uw echoMAP CHIRP snel aansluiten op en loskoppelen van de voeding en de steun.

 

Upgrade uw toestel met de beste kaarten voor op het water

 

Dankzij de microSD™ kaartsleuf kunt u het geheugen uitbreiden voor apart verkrijgbare, aanvullende kaarten, zoals LakeVü HD, LakeVü HD Ultra met Max Def Lakes, BlueChart® g2 HD of BlueChart® g2 Vision® HD, waarmee u de door Garmin gepatenteerde Auto Guidance¹ en andere handige functies toevoegt.

 

GPX-overdracht van via-punten

 

Als u via-punten, sporen of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items nu heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter.

 

SailAssist functies

 

Tot de ondersteunde SailAssist functies behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers en koers-over-de grond lijnen, en gegevensvelden voor ware windsnelheid. De meterschermen zijn ontworpen om in een oogopslag belangrijke gegevens te kunnen lezen, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden. Uw kaartplotter biedt een begeleidingspagina waarop u uw virtuele startlijn, gegevensvelden met leylijnen, burn-tijd voor de start en een racetimer kunt zien, waarmee u optimaal kunt profiteren van de wind en uw concurrenten het nakijken kunt geven.

 

¹Auto Guidance dient alleen voor planningsdoeleinden en is geen vervanging van veilige navigatiehandelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GET IN TOUCH

 

Adres: Zilvermeerlaan 5

2400 Mol

Telefoon: +32 497 02 74 33

Email: info@yachtservice-witteveen.be

OPENINGSUREN

 

Maandag - Dinsdag: op afspraak

Woesndag: Gesloten

Donderdag - Vrijdag: 9:00 - 12:00 en 13:00 -18:00

Zaterdag: 9:00 - 12:00

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.

GALLERY