chirp 52 DV

 

Vissen met de kracht van CHIRP

  • 5-inch kleurenscherm met knoppenbediening
  • Beschikbaar met of zonder GT20-TM transducer met CHIRP met hoge

bandbreedte (150-240 kHz) en CHIRP ClearVü (250 W)

  • Met vooraf geladen wereldwijde basiskaart met basisgegevens
  • Inclusief Quickdraw Contours software om HD-kaarten op maat te maken
  • Interne 5 Hz GPS die positie en koers 5 keer per seconde bijwerkt

 

 

Vissen met een krachtig CHIRP echolood biedt u een unieke ervaring. De gemakkelijk te installeren, gebruiksvriendelijke 5-inch echoMAP CHIRP 52dv kaartplotter is beschikbaar met of zonder de GT20-TM transducer met hoge bandbreedte en Garmin CHIRP ClearVü™ scanningecholood voor heldere beelden. Het systeem is voorzien van de Quickdraw Contours software, waarmee u tijdens het vissen direct uw eigen HD-kaarten kunt maken met op 30 cm (1 ft.) nauwkeurige contouren. 5 Hz interne GPS die positie en koers 5 keer per seconde bijwerkt. De kabels worden direct aangesloten op de steun, waardoor u uw toestel snel kunt aansluiten op en loskoppelen van de voeding en de steun. Steunen voor spiegelmontage en trollingmotor meegeleverd met de GT20-TM bundel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garmin CHIRP maakt het verschil

 

De echoMAP CHIRP 52dv heeft ingebouwde echoloodfuncties, zoals CHIRP echolood, de meest geavanceerde echoloodtechnologie die verkrijgbaar is voor vissers en schippers. Met CHIRP echolood zijn doelen haarscherp te onderscheiden doordat doelen met meer energie worden gescand dan bij traditionele echoloodsystemen het geval is. Het systeem is ook voorzien van een echoloodregistratiefunctie waarbij de timing van het geretourneerde echoloodsignaal wordt gecoördineerd met de positie van uw boot. De digitale informatie wordt opgeslagen en kan op een computer worden afgespeeld met de HomePort™ planningsoftware. Gebruik de gegevensuitwisselingskabel om via-punten en routes te delen tussen meerdere toestellen.

 

Scherpe echoloodbeelden

 

Een Garmin ClearVü scanningecholood geeft u een bijna fotografisch, breed beeld van wat er onder uw boot gebeurt. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Traditioneel Garmin HD-ID™ echolood en ClearVü scanningecholood zijn gecombineerd in 1 transducer. Dit toestel biedt ook HD-ID ondersteuning voor trollingmotoren met geïntegreerde transducers van Minn Kota® en MotorGuide®.

 

Quickdraw Contours voor het maken van uw eigen HD-kaarten

 

Maak op het scherm direct aangepaste HD-viskaarten met contouren van 0,3 m (1 ft.). Pas de kaarten aan uw eigen behoeften aan. Deze kaarten zijn uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de Quickdraw community op Garmin Connect™.

 

Koers en positie 5 keer per seconde vernieuwd

 

Snelle, gevoelige 5 Hz GPS vernieuwt uw positie en koers 5 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt nu snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige via-punten plaatsen, en uw geheime visstekken weer snel en gemakkelijk terugvinden.

 

Neem uw echoMAP CHIRP met u mee

 

Wanneer u niet op het water bent, kunt u uw echoMAP CHIRP gemakkelijk en op een veilige manier met u meenemen. U hebt geen gedoe met het vastmaken en loshalen van draden uit het toestel omdat de kabels direct op de beugel worden aangesloten. Hierdoor kunt u uw echoMAP CHIRP snel aansluiten op en loskoppelen van de voeding en de steun.

 

Upgrade uw toestel met de beste kaarten voor op het water

 

Er is een sleuf voor een microSD™ kaart voor een uitbreidbaar geheugen voor apart gekochte kaarten, zoals BlueChart® g2 HD of BlueChart® g2 Vision® HD, waarmee u de door Garmin gepatenteerde Auto Guidance¹ en andere handige functies toevoegt.

 

GPX-overdracht van via-punten

 

Als u via-punten, sporen of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter.

 

 

 

¹Auto Guidance dient alleen voor planningsdoeleinden en is geen vervanging van veilige navigatiehandelingen.

 

-10%

echoMAP™ CHIRP 52dv

In combinatie met GT20-TM transducer

584,00€

GET IN TOUCH

 

Adres: Zilvermeerlaan 5

2400 Mol

Telefoon: +32 497 02 74 33

Email: info@yachtservice-witteveen.be

OPENINGSUREN

 

Maandag - Dinsdag: op afspraak

Woesndag: Gesloten

Donderdag - Vrijdag: 9:00 - 12:00 en 13:00 -18:00

Zaterdag: 9:00 - 12:00

FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.

GALLERY